Middag i Tallkrogen

Nu är Disa och jag hemma hos mamma och pappa i Tallkrogen. Vi ska äta middag och titta på melodifestivalen.

Precis innan vi åkte hemmifrån spydde Disa. Två gånger. Usch! Hon har nog fått i sig lite för mycket av gossekrokodilen. Den ska slängas ikväll när vi kommer hem.

Annars är hon lika jobbig som vanligt. Förstår inte hur man ska göra för att få kontakt med henne. Spelar ingen roll hur man gör. Och så säger folk att man ska öva på kontakt när hon är såhär. Lätt att göra om det absolut inte funkar. Våra promenader just nu är en ständig jakt på bajs. Vem ska hinna först? Jag så jag hinner stoppa henne, eller hon så hon hinner äta innan jag reagerar? Orkar inte! Funderar på att ta några privatkurser ett par gånger så man kan få hjälp och tips om vad man kan göra för att komma ur det här.

Imorgon är Rickard ledig också. Kul. Var ett tag sen vi hade en ledig dag tillsammans. Hoppas det är fint väder så vi kan vara ute i skogen en massa. =)

Igår ögonlystes Cazy. Hon var Ua så hon ska paras på torsdag. Spännande =) Hoppas allt går bra och det blir nått. Pirrigt =)




Fina snö

Igår sa jag upp mig från jobbet. Så om en månad börjar mitt liv. =) Kommer ha så mycket tid. Nästan för mycket tid. =) Jag ska göra så mycket roliga saker. Disa och kaninerna ska få så mycket tid. Så ska jag börja träna igen. Och få ordning på lägenheten. Ta tag i körkortet igen. Såååå skönt!!

Idag var jag ute i skogen med Disa. Jag hade lina på henne så hon skulle få springa fritt men jag skulle slippa massa griniga människor när hon är lös. Det gick väldigt bra. Hon lyssnade väldigt bra och tänkte inte alls på linan som hängde runt henne. Jag vet inte om det är en tillfällighet (det är det säkert) men dom senaste dagarna har hon inte ätit så mycket bajs. Hon bryr sig nästan inte alls.

Mitt i skogen satte jag mig ner mitt på stigen och tittade runt i skogen. Det var så fint med alla stora snöflingor som dalade ner lungt och fint. Disa kom och satte sig bredvid mig en stund men sen tröttnade hon och lekte runt medan jag satt kvar ett tag till. =) Hade velat ha med kameran då. Skulle fått så fina bilder. Hoppas på fint väder på tisdag när jag är ledig igen.




Hatar skidåkare!

Idag när jag kom hem från jobbet tog jag en sväng med Disa som vanligt. Men för ovanlighetskull var hon super duktig. Drog inget i kopplet och lyssnade på mig. Så jag bestämde mig för att trotsa mörkret och våga gå i skogen. Och där gick vi när vi helt plötsligt hör värsta ljudet bakom oss. Vänder mig om väldigt snabbt och ser en galen skidåkare komma farande. Under tiden skriker han åt mig att inte gå i skidspåren och jag skriker tillbaka att jag inte gjorde det. Resten avslutade jag i mitt huvud. DOM ÄGER INTE SKOGEN!

Jag hade glömt bort dom den korta stunden snön var borta, men nu är det bara att inse att vi får hålla oss därifrån ett tag igen. Vill ha vår nu!




Dagmatte

Imorse var vi och träffade en tjej som kanske ska bli våran nya dagmatte. Vi träffades borta vid nytorpsbadet. Hon var väldigt trevlig och verkade kunnig. Hon tycker och tänker och gör väldigt lika som vi. Vi skulle höras närmare sen och berätta lite mer om hur våra scheman kommer se ut. Det är lite osäkert på den fronten just nu...

Efter att vi träffat henne åkte vi till Lidingö och åt lunch. Rickards farmor fyller år så vi firade henne. Nästan hela släkten var där så det var fullt hus. Disa var lugn i början och strosade runt bland borden, men sen hittade hon sin gamla boll hon brukar leka med så då började hon fara runt. =) Efter ett par timmar åkte vi hem.

Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli dags att åka. Vi ska på teater. Angelika, en tjej på jobbet, är med i en grupp och ska ha föreställning ikväll. Ska bli trevligt. När den är slut ska vi hem och ha en mysig hemma kväll framför tvn =)




Hagaparken

Idag var jag och Marika i hagaparken och promenerade med voffsingarna. Det var superfint väder. Solen sken och inte ett moln. Och för en gång skull blåste det inte heller =) Marika hade köpt med fika så efter typ 10 minuter var det fikadags =) Vi satte oss på en bänk och myste i solen. Mort stog bredvid och pep och Disa hittade en kotte hon lekte med. Söta små vovvar =)

Det var en liten utmaning. Disa drog och drog. Hon var glad över att få träffa Mort. Så var det mycket människor, många andra hundar och mycket nya lukter. Jag kämpade med att hålla mig lugn och inte börja bråka med henne. Det gick ovanligt bra. Till slut lugnade hon ner sig, men då var jag så trött att vi vände hemmåt =)

När vi kom hem däckade vi båda två på soffan. Det var en härlig dag. =) Hoppas på fler sånna.

Imorgon ska Disa till Marika när jag jobbar. Hon ska sova där, första gången =) På tisdag ska dom ut till gården. Mysigt.































RSS 2.0