Vår, härliga vår!

Det är så skönt att solen börjar komma fram och det börjar torka ute. Det är bara väldigt synd att det inte verkar gälla när jag är ledig. =) Idag var det helt ok i och för sig. Men det var ganska kallt när solen försvann bakom något moln.

När vi vaknade tog vi en härlig promenad på ängen så Disa fick springa av sig lite. Sen åkte Rickard och jobbade och då åkte Disa och jag till Tallkrogen och hämtade Wilda. Hon ska vara hos oss i helgen. Mamma och Tez satt ute på gården när vi kom så jag satte mig hos dom någon timme.

Elin var här och åt middag ikväll. Det var väldigt trevligt. Inte sett henne på evigheter. Trevligt med en pratstund.

Nu ligger båda hundarna helt utslagna här brevid mig. Disa ligger och förpestar luften som vanligt. =) Någon som har en gasmask över som man kan få låna så man kan överleva det här? =)





Psykokatten som anföll oss





Disa med lilla pinnen









Stora tjejen

Igår blev Disa 8 månader. Och för några dagar sen började hon löpa. Vi har misstänkt att det var på väg för hon började bli lite konstig. Göra saker hon annars inte brukar och så. Hon är så söt i sina trosor =) Tror inte att hon håller med för det ser ut som hon skäms när man sätter på dom. Ibland försöker hon få av sig dom genom att gå under soffbordet som är för lågt för henne så hela ryggen skrapar emot. Hon tror väl att dom ska åka av då eller nått. Men annars går det bra. =) Det tar lite längre tid att gå promenader bara, hon ska stanna och lukta överallt.

Det börjar bli riktigt skönt ute. Riktigt behagligt att gå ut nu =) Igår besteg vi hammarbybacken. Både jag och Rickard var helt slut när vi kom upp men Disa märkte väl knappt av att vi gått i värsta uppförsbacken för hon sprang på som vanligt =) Det var så slaskigt så man fick inget fäste. Varje steg man tog blev kortare för att man åkte bakåt samtidigt. När vi väl kom upp kändes det bra. Det var väldigt dimmigt så man såg inte så mycket av utsikten tyvärr. Men vi kommer ju gå upp flera gånger så det var inte hela världen =)

Jag har köpt en ny kamera så då kommer det väl komma upp fler bilder här får man hoppas. Den förra jag hade kunde man bara ta några bilder och sen dog batteriet även om det var laddat. Och så började den ta väldigt dåliga bilder. Men är man Lundqvistare så är man. Får se hur länge den nya håller. =)

Valpkursen har slutat nu också. Så vi håller på att kolla efter någon lydnadskurs som vi kan börja på. Skojj skojj. =)





Från grillkvällen i garaget





Mums med toalettpapper.






























Årets första ekorre =)










RSS 2.0