Magsjuk...

Disa är magsjuk. Det började i onsdags och på natten hände den en olycka inne. Sen blev det lite bättre under dagen på torsdagen men kom tillbaka på kvällen och slutade med en olycka inne den natten också.

Igår var Nea här och när hon kom hit hade Disa spytt också. =( Fick veta att Zenta är jättesjuk hon också. Mormor sa att det är något som går mellan hundar just nu som är super smittsamt. Så nu går hon på risdiet och så ska vi köpa torsk som hon ska få. Om två dagar ska vi prova med hennes riktiga mat igen. Stackars lilla skrutten...










Fullt upp med bus!

Har inte skrivit på evigheter nu igen. Har verkligen haft fullt upp. Om jag inte jobbat har jag varit runt på massa annat.

Hänt sen senast då, brorsan Kasper med matte Tess var förbi och åt middag för några veckor sen. Det var super skojj med en massa bus.






















Båda var helt slut efter all lek =)







Sen kom Mort och hans matte Marika förbi för en långis i skogen =) Full fart hela tiden.



















I fredags kom Rickard och Disa och mötte mig i Kista. Vi gick förbi Arken och tittade på deras nya täcken dom fått in. Super fina så Disa fick ett =) Ett rött den här gången. Hon kommer vara snyggast i vinter.










RSS 2.0