Privatträning =)

Åhh, vilken dag! Det börjar med att försöka ta sig till jobbet, vilket inte är helt lätt för det har ju kommit lite snö... Jag tänkte att jag skulle vara ute i god tid så jag planerade att ta en tidigare tunnelbana. När jag kommer upp ser jag att nästa kommer om 25 minuter. Så jag vänder hem igen. När jag kommer tillbaka till tunnelbanan kommer det äntligen ett tåg, men det visar sig vara vagnfel på det och tas ur trafik. Då ger jag upp och vandrar hemmåt och börjar bli smått stressad över att hinna till jobbet i tid. Slutar med att jag tar en taxi. Det blev även en taxi hem. Billigt och bra att åka taxi fram och tillbaka till Kista...

När jag kommer hem börjar jag fixa iordning till valpkursen. Sen ger jag mig ut igen, även denna gång med taxi, för att komma till kursen överhuvudtaget. När jag kommer fram till Hökarängen ser jag att jag och Disa är helt själva. Hmm, typiskt, ingen annan som kommer och ingen som hört av sig och sagt att det är inställt. Men vi traskar runt där ett tag för att försöka att inte frysa ihjäl helt. Efter ett tag kommer Micke och även en av de andra hundarna. Men vi bestämmer oss ganska snabbt för att ställa in idag och lägga på ett pass senare. Micke erbjuder sig för att köra hem mig och Disa och samtidigt kan vi ha lite egen träning ett litet tag. Jag fick välja själv vad jag ville att vi skulle träna på. Det blev att försöka få henne att sluta äta bajs. Oj, vad vi kommer få öva på det. Det var jättesvårt. Jag gjorde fel hela tiden. Så det ska vi verkligen öva på. Men det är skönt, för det går att träna inne =)

Nästa veka är det teori. Får se var vi ska vara då någonstans.

Imorgon är både jag och Rickard lediga. Ska bli trevligt med en heldag tillsammans. Vi ska åka och kolla på spis, om det nu går att ta sig någonstans. Det märker vi.


Valpkurs

Idag var första gången på valpkursen. Det var vi och två hundar till som var med. Micke som håller i kursen vill ha små grupper under valpkurserna. En till var anmäld men dök inte upp. En staffe tydligen. Det var ju lite synd. Hade varit kul att ha en till i gruppen =) Det var väldigt kul, intressant och kallt. =) Och eftersom Disa åt upp min mössa här om dagen fick jag frysa öronen av mig.

Vi gick igenom sitt, inkallning, lite lätt koppelgående och avbryt. Det gick bra. Vissa saker bättre än andra. Men det är bara att göra läxan och öva, öva och öva till nästa gång. Jag körde en liten visning för Rickard när han kom hem och gick igenom det vi gjorde på kursen så han också vet hur och vad man ska göra i olika situationer. 

Imorgon är vi lediga. Ska bli trevligt med en dag tillsammans. Var ett tag sen känns det som. Får se vad vi hittar på. Ska ta en sväng till djuraffären och köpa mat till Disa och så ska jag träffa Jessica och fika lite en snabbis. 

Idag flyttade Nea hit också. Känns lite konstigt, men det blir nog bra. =) 


RSS 2.0