Spruttibangbang

Idag vaknade jag av ett konstigt ljud, satte mig upp i sängen och ser Disa sitta och göra ifrån sig på golvet. Stackarn, hon var verkligen spruttibangbang.. Det var bara att torka upp och skrura. Hon skämdes som en tok. Tror hon var lite förvånad själv också.

Senare på dagen åkte vi hem till mamma så fick Disa vara där medan jag och Rickard tog en sväng till Farsta och tittade runt lite. Köpte massa fina saker till köket. Snart har jag fått ordning där. Kommer bli så fint när allt är klart =)

När vi var klara där åkte vi hem till mamma och åt middag. Efter det åkte vi och hälsade på Nea när hon jobbade i vitabergsparken. Då fick Disa springa runt med massa hundar och leka i rastgården där. Hon sprang som en tok och hade hur kul som helst.

Nu är vi hemma igen och hon ligger helt utslagen här breve mig på soffan.

Hon har verkligen börjat bli trotsig. Hon struntar i en totalt vissa stunder. Det går inte alltid att få kontakt med henne och hon har börjat dra jättemycket när vi är ute och går. Man blir så galen att man bara vill strypa henne för jag vet att hon kan men bara skiter i det. Men sen kommer en dag när hon är helt underbar och går super fint i koppel och lyder minsta lilla. Men hon är min älskade lilla tjej ändå. Det här var jag beredd på och det är bara att jobba sig ur. Hoppas bara att det inte är för länge som det är såhär.

En annan dum sak hon har börjat med är att tugga sönder skor när hon är hemma själv. Igår kom jag hem och hittar tre par utspridda i bitar i hela hallen. Och för ett tag sen var det två andra par. Börjar bli väldigt frustrerande. Och det är så konstigt, för det är bara ibland. Nu har vi ställt ett bord för lilla hallen där skorna står så hon inte kan komma åt dom.













RSS 2.0