Ikea

Imorse kom Rickards föräldrar hit och hämtade oss för en tur till Ikea. Vi var väldigt duktiga. Köpte bara det som var planerat att köpa =) När vi var klara där åkte vi till två djuraffärer för att kolla efter en bädd till Disa och sen mat till henne och hö till kaninerna. Blev bara mat och hö... Efter det blev det lunch i skärholmen.

Resten av dagen gick åt till att skruva och fixa. Nu har vi slutat för dagen. Imorgon ska vi sätta upp alla fina saker vi köpt från coozie. Kommer bli så fint! Sen börjar jakten på fina gardiner, nya kuddar och filtar till soffan =)




En sväng till landet

Idag var vi på landet med Marika. Åkte ut till gården där hon vuxit upp. Resan dit gick bra. Disa var hur lugn som helst på tunnelbanan och Mort var nästan helt tyst. =) När vi väntade på bussen i Hallunda kom det en man gående mot oss och Mort fick värsta knäppen. Började skälla som en tok och Disa hakade på. Måste ha blivit rädd för nått. Sen gick det en kvinna förbi och dom brydde sig inte. Efter henne kom en man som påminde lite om den innan och då satte dom igång igen. Väldigt konstigt. Ingen av dom har gjort så förut... 

När vi väl kom ut släppte vi Disa och hon fick värsta rycket. Sprang runt och skuttade och var överlycklig. Härligt att se =) Vi gick och hälsade på alla i släkten som bor där och sen gosade vi med hennes mammas kaniner innan vi började promenaden i skogen. 











Disa hittade ett träd som hade grenar som hängde ner. Dom ville hon leka med tyckte hon. Helt galen =)











Efter 3 timmar i skogen drog vi oss hemåt igen. På tunnelbanan tillbaka var både Disa och Mort helt slut. Dom la sig i en hög och somnade. Så söta!







Kvällen spenderades på Lidingö med god koreansk mat och spel. Imorgon blir det Ikea. =) 



 


Helg, underbara helg!

Ledig helg tillsammans med Rickard. Ska bli härligt! Men som vanligt blir det inte lugnt och skönt för vi är fullbokade. (Men med kul saker) Imorgon åker vi med Marika och Mort till landet och sen blir det middag på Lidingö. Söndagen kommer spenderas på Ikea. Äntligen få göra om i vardagsrummet =) Och idag hämtade jag paketet från Coozie som äntligen har kommit. Kommer bli så fint när allt är klart!

Igår och idag har Disa varit hos Marika för Rickard var tvungen att jobba. Igår bar jag ut henne från sovrummet och satte ner henne i hallen. Satte på henne täcket och när jag vänder mig om för att ta min jacka hör jag hur hon går in i sovrummet igen. Hon var inte pigg på att gå ut hon inte. Men vem är egentligen det kl 5 på morgonen?! Men väl på väg gick det superbra. Hon låg och sov hela vägen. Efter jobbet åt jag middag med Marika och sen var hon och jag på bio. Såg Narnia. Grymt bra! Efter det hämtade jag grisen och vi åkte hem. Båda däckade direkt när vi kom hem.

Imorse bar jag ut henne till hallen och hon vaknade inte ens. Satte ner henne på golvet och hon föll ihop, för hon vaknade inte ens då. Till slut vaknade hon till och vi kunde gå. Direkt efter jobbet åkte vi hem. Hon satt i mitt knä på väg till T-centralen och somnade. Det var väldigt tungt när hon var helt avslappnad och bara hängde =). Nu ska hon få sova resten av dagen. Lilla skrutten. Tror jag ska lägga mig en stund också så jag kan vara vaken när Rickard kommer hem.





Tisdag 11 januari

Idag mötte Malin upp mig på jobbet och så åkte hon med mig hem. Direkt när vi kom hem tog vi en sväng med Disa i skogen. Inte alls lika läskigt att gå där när man är två. Det var skönt att gå lite längre än vad jag brukar göra på eftermiddagarna nu när det är så mörkt ute. Men Disa var väldigt jobbig. Hon bara drog och drog och nosade som en tok överallt. Och varje bajs hon såg skulle hon på. Fick henne att gå ifrån några men vissa var hon för snabb för och vissa ignorerade hon mig. Men andra dagar märker man att vi gjort framsteg i bajsätandet. Skönt. Snart kanske det är borta helt. Håller tummarna.

Ser fram emot helgen...




Januari

Nu har det snart gått 10 dagar på det nya året och det har varit en bra start. Tagit tag i saker som jag egentligen borde gjort för år sen. Men bättre sent än aldrig =) Det blir nog bra till slut. Bara kämpa vidare =)

I helgen har Disa varit hos Marika när jag jobbat. Hon och Mort har busat runt. Skönt att dom funkar så bra ihop.

Idag var vi ute en långis i skogen. Tog lite fina bilder på Disa. Har tagit väldigt lite bilder under vintern. Har aldrig varit sol och inge kul att ta om det är snöstorm och mörkt ute. När vi kom hem la jag och Disa oss i soffan och vilade lite. =) Myys.

Idag kom hennes halsband som jag beställt. Det passade perfekt. Var lite rädd att det skulle vara för stort, men det var det inte. Tack vare Marika som mätte så bra =) Så nu vet jag hur bra det blev, så då kan jag beställa fler =D. Vill göra ett med reflex. Och sen ett i skinimitation.

Längtar till lördag. Då ska vi åka med Marika till landet. Ska bli så skönt!! Varm choklad och bullar. Mums =)


















Vi har börjat smörja Disas tassar med en salva som förhoppningsvis ska få bort hennes svamp. Det ska tydligen vara en mirakelsalva så jag hoppas den funkar på henne också. Inget annat vi provat har hjälpt. Vi började i torsdagskväll och så smörjer vi tre gånger om dagen. Det har minskat lite. Inte alls lika rött, så hoppas allt försvinner. Trampdynorna har blivit mjuka och mysiga också. =)




RSS 2.0