Första födelsedagen!

IDAG FYLLER DISA 1 ÅR! Min lilla tjej blir stor. =)

Jag har inte skrivit på super länge. Det har inte hänt så väldigt mycket spännande känns det som. Men kan ju ta det i korta drag så det blir en uppdatering.

Knölen på benet var en godartad tumör. Skönt. Eksemen är inte eksem utan svamp.

När vi skulle gå och ta bort stygnen ser vi att hon har massa svamp i öronen också så vi får 2 olika sorters droppar vi ska droppa så det försvinner. Gick även att använda under tassarna eftersom det inte försvunnit från dom heller.

Efter att vi avslutat behandlingen i öronen var allt bra i några dagar. Sen börjar hon skaka väldigt mycket på huvudet och klia sig på öronen så vi går tillbaka till veterinären för att se om det är nått kvar som inte syns när man bara tittar ner. Men allt var borta men hon har nu fått på magen. Så nu går vi på tablettkur. 3 olika sorter som ska tas i olika antal och olika gånger om dagen och i olika dagar. Mycket att hålla reda på. Vi har även fått en shampoo som vi ska använda i förebyggande syfte. En gång i veckan under sommaren och en gång i månaden under resten av året. Hoppas att det blir bra tillslut.

Jag har öppnat hela den här månaden så Disa har varit hemma hela tiden. Skönt att inte lämna bort henne under nätter.

Imorgon är sista arbetsdagen och sen är det dags för semester igen. 4 veckor den här gången =) Så då får hon vara hemma massor =) Underbart!

Idag var jag förbi djuraffären och köpte presenter till Disa. Hon fick massa olika godsaker, två leksaker och ett halsband. Måste byta halsbandet imorgon för det var för stort. =( Men hon har inte fått nått av det än. Vi sa fira henne på måndag för då är Rickard och jag lediga tillsammans. Då ska vi göra en tårta till henne och så ska hon få sina paket =)

Under dom väldigt varma veckorna som var för ett tag sen var vi och badade vid flaten några gånger. Till och från var Disa i och simmade. Men hon tycker mest om att lägga sig i vattenbrynet och gnaga på en pinne.




RSS 2.0