Xlzoo

Igår var vi i Barkaby med Marika och Mort. Skulle till xlzoo och titta lite bara. Det blev inte bara tittande. =) Vi kom därifrån med en Biabädd, halsband och koppel till Disa. Mort fick ett halsband och så blev det godis till illrarna. Hade ingen koll på kl men vi var tydligen där inne i mer än en timme. =) Oups, vad tiden går fort när man har roligt =)

Medan vi väntade på bussen passade vi på att ta fina bilder på Disa och Mort i sina nya halsband. =)




























På kvällen var vi och bowlade med Marika och Marcus. Det var väldigt trevligt. Och på nått sätt lyckades jag vinna. Stolt. =) Hade turen med mig igår. =) Hoppas det håller i sig till nästa gång också. Men det lär det väl inte göra. Kommer väl komma sist som vanligt då igen =)

Sitter och väntar på mamma. Vi ska åka och träna =) Sen ska resten av dagen spenderas i tvättstugan. Disa kissade i sängen här om dagen. Fattar inte. Hon har fått för sig att hon ska börja kissa inne innan hon börjar löpa. Har för mig att hon ska löpa i april. Men det är väldigt störande. Så nu får hon inte vara ensam i sovrummet igen... Och så ska vi slänga hennes korgar så hon bara har biabädden. Den är mycket lättare att hålla ren än dom andra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0