Jaaaaaa!

I torsdags gjorde dom ultraljud på Cazy och kunde se 5 valpar i hennes mage. =) Såå glad! Nu hoppas vi bara att resten går bra. Att hon inte får problem med att få ut dom, att dom är friska och att det kommer minst en hane =) Mycket att hålla tummarna för.

Igår när jag kom hem från jobbet ringde Charlotte och frågade om vi ville ta en promenad med henne och Malte. Så vi var ute i skogen i 1,5 timme. Super skönt. Disa var jätteduktig. Hade henne lös nästan hela tiden. Dom få gånger hon var på väg mot bajs lyckades vi bryta henne så hon kom till oss istället. Det behövdes inte så mycket, hon var mer intresserade av sina "pinnar" som hon sprang runt och lekte med. Mot slutet kom dom igång och lekte lite tillsammans. Disa la sig platt på magen och när Malte kom springande gjorde hon värsta atacken mot honom så han rullade iväg som en liten boll. Haha såg så kul ut =)

Nu är Rickard och Disa och hjälper Sofia att måla i hennes lägenhet som hon ska flytta  till imorgon. Tänkte ta med ett ben till henne så hon kunde ligga still ett tag men när jag öppnade hennes godislåda såg jag massa kryp. Kastade iväg benet och rös i hela kroppen. Blir till att slänga allt. SÅ ÄCKLIGT!!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0