Semester och operation

Nu har både jag och Rickard semester. Haft det hela den här veckan. Super skönt!

I måndags var vi hemma hela dagen och tog det lugnt. Sen kom Malin hit en sväng på kvällen och efter det var jag och Rickard på bio. Såg Robin Hood. Den var faktiskt helt ok. Trodde den skulle vara helt värdelös.

I tisdags kom Wilda hit. Vi tog en promenad till mormor och Peter i stugan och på kvällen var det bara vila.

Igår gick vi till Sickla och handlade lite. Sen var jag på Neas skolavslutning. På kvällen cyklade vi till mormor och Peter och grillade. Nea och Linnea kom ner och hälsade på =)

Idag var vi uppe tidigt och åkte till veterinären. Dom skulle titta på knölen Disa fått på benet. Det blev att dom tog bort den så hon fick stanna kvar. Åkte hem och åt och sen cyklade vi till skärmarbrink och mötte Tez och lämnade tillbaka Wilda. Sen hem igen och önskade att klockan skulle gå snabbare så vi fick åka och hämta Disa.

När klockan var fyra var det dags. Men när vi kom dit fick vi vänta en halvtimme till för dom hade hamnat efter med operationerna. Till slut kom hon vinglande =) Allt hade gått bra och knölen är skickad på analys. Hoppas att den ar godartad. Sen började vi sakta men säkert ta oss till tunnelbanan. Hon var så trött att hon ramlade ihop och somnade flera gånger. Slutade med att det blev taxi hem.

Hon har legat och sovit hela kvällen. Hon ligger och piper och gnäller lite till och från. Vet inte om hon har ont, är uttråkad eller om det beror på hunger eftersom hon inte ätit på ett dygn. Men hon blir i alla fall piggare för varje timme som går.

Tanken var att vi skulle åka till stöde imorgon och hon skulle vara hos mormor, men eftersom hon är lite hängig fortfarande, inte får gå promenader på en vecka och ska ha krage i 10 dagar för att inte slicka i såret så stannar vi hemma med henne. Går ju inte att hålla henne lugn när hon är med Zenta. Då är det bus och spring hela dagarna.

Vi fick ett specialshampo till hennes exem på tassarna. Det ska vi använda en gång dagligen i två veckor och sen en gång i veckan tills det försvunnit.


































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0