Fullspäckad dag

Igår blev Disa 10 månader =)

Dagen började med att vi åkte till mormor och Peter och hämtade henne. Sen tog vi en sväng till Farsta och kollade efter en sele men hittade ingen som vi tyckte om. Så vi åkte hem istället. Tanken var att vi skulle ta en promenad ner till Sickla men Disa var så trött att hon höll på att somna sittande, så vi lämnade henne hemma och cyklade ner istället. Vi shoppade loss i djuraffären där nere. =) Hittade jättefina halsband och ett jättefint läderkoppel. Det blev väldigt mycket dyrare än tanken var =) Men dom kan vi ju ha hela tiden om vi sköter om dom =)

Efter Sickla cyklade vi hem igen. Då gick vi ut på baksidan med Disa och tränade henne. Hon var superduktig =) Sen vad det dags att åka till kursen. Hon hade en jättebra dag och var såååå bra =) Var så stolt över henne. Vi fick jättemycket beröm. =)

På vägen hem gick vi av i gullmars och köpte middag. Sen blev det en promenad hem därifrån. Eftersom våran tvbox gick sönder i söndags så hade vi ingen tv att titta på så vi gick och la oss när vi kom hem. Helt döda alla tre.
Försöker lägga upp bilder men det funkar inte och jag har inte tid att fixa. Ska upp 4.20 imorgon, måste sova nu. Provar igen imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0